INGREDIENTS
- 2 làmines de pasta de full rodones
- 150 g de pernil dolç tallat prim
- 100 g de formatge tendre
- 1 ou
- Sal
ELABORACIÓ
Obrim una làmina de pasta de full, l’estenem
sobre sa taula amb el paper amb qué va embolicada.
Espolsem amb una mica de sal, l’anirem cobrint
amb la meitat del jamón dolç, a sobre posam el formatge i repetim amb la resta del jamón dolç. Tapam amb l’altra làmina de
pasta de full.
Amb l’ajut d’un tassó marcam un cercle central
que ens servirà de guia. A continuació amb un ganivet anam fent talls des de la
vorera del cercle interior fins a l’exterior. En total hem d’aconseguir 14 parts.
Amb molta cura fem un gir en cadascuna de les
parts en què ha quedat dividit el cercle.
Pinzellem amb ou i escampem per
sobre.
Portem l’estrella al forn que ja tindrem
preescalfat a 180º C deixem, coure durant uns 35 o 40 minuts.
Mmmmmm
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada