dilluns, 15 d’octubre de 2018

La notícia: temporal a Sant Llorenç

EL DIMECRES 10/10/2018 ELS ALUMNES DE LA NOSTRA AULA VAN VENIR A CLASSE MOLT PREOCUPATS PEL QUE HAVIA PASSAT EL DIA ANTERIOR.
HAVIEN VIST NOTÍCIES, VÍDEOS I IMATGES DEL TEMPORAL QUE HI VA HAVER EL DIMARTS HORABAIXA A SANT LLORENÇ I VOLTANTS.

DAVANT AQUESTA PREOCUPACIÓ, ELS PROFESSORS DE L’AULA VAM DECIDIR TREBALLAR DURANT PRÀCTICAMENT TOT EL DIA CONTINGUTS RELACIONATS AMB AQUESTA TRÀGICA NOTÍCIA.

EL PRIMER QUE VAM TREBALLAR, APROFITANT EL TALLER D’EDUCACIÓ EMOCIONAL, VA SER ELS SENTIMENTS QUE SENTIEN ELS ALUMNES DAVANT AQUESTA NOTÍCIA. TOTS ELLS SENTIEN TRISTESA, PREOCUPACIÓ, LLÀSTIMA I FINS I TOT POR, JA QUE AQUESTES CIRCUMSTÀNCIES PER DESGRÀCIA NO ES PODEN PREVEURE NI ATURAR, I A VEGADES COM EN AQUESTA OCASIÓ NO NOMÉS PROVOCA DANYS MATERIALS SINÓ TAMBÉ HUMANS.

UNA VEGADA EXPLICATS ELS SEUS SENTIMENTS, ES VAN INTENTAR POSAR EN UNA SITUACIÓ SIMILAR PER VEURE QUE FARIEN ELLS, COM REACCIONARIEN I SOBRETOT PER EXPLICAR-LOS QUE EL MÉS IMPORTANT ÉS INTENTAR PROTEGIR LA SEVA VIDA, I SI NO SUPOSA CAP RISC PER A ELLS INTENTAR AJUDAR A ALTRES PERSONES. TAMBÉ LES VAM EXPLICAR QUE EL MENYS IMPORTANT EN AQUESTS CASOS SÓN LES COSES MATERIALS.

TAMBÉ VA SORGIR D’UNS QUANTS ALUMNES LA IDEA DEL QUE PODEM FER PER AJUDAR EN AQUESTS CASOS, JA QUE SÓN CONSCIENTS DE QUE AQUESTES FAMÍLIES ARA NECESSITARAN MOLTA AJUDA.

DESPRÉS D’AQUEST TALLER VAM APROFITAR PER TREBALLAR «LA NOTÍCIA», ENTRE TOTS VAM INTENTAR RESPONDRE LES PREGUNTES QUE VOLDRÍEM SABER D’UNA NOTÍCIA:
- QUÈ VA PASSAR?
- ON VA PASSAR?
- QUAN VA PASSAR?
- A QUI LI VA PASSAR?
- COM VA PASSAR?
- PER QUÈ VA PASSAR?

HO VAM FER TOT AMB LES TAULETES DE L’AULA CERCANT LA INFORMACIÓ  PER INTERNET I ADJUNTANT ALGUNA IMATGE A LA SEVA PRÒPIA NOTÍCIA.

L’AULA UEECO DE L’IES PORT D’ALCÚDIA ENVIA MOLTS D’ÀNIMS A TOTES LES FAMÍLIES AFECTADES PER AQUESTA TRAGÈDIA!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada