dimarts, 20 de març de 2018

Panades

Hola,
Abans de partir de vacances de Pasqua, enguany mos hem atrevit a fer panades. Si fa 2 setmanes vàrem fer rubiols i crespells, aquesta hem fet panades.
Hem agafat sa recepta de na Maria Gibert, la nostra cuinera preferida (Recetas mallorquinas). Hem estat una setmana preparant-nos per poder fer-las, DUEN MOLTA FEINA!!
El dia abans vàrem trempar la carn. Ho vàrem fer amb ses nostres pròpies mans. També, aprofitant que teníem matemàtiques, vàrem emplear els compassos per fer rotlos de paper de forn que hem empleat per posar-hi ses panades.
Hem fet sa pasta amb ses mesures de sa recepta i hem empleat el robot per mesclar-la. AIXÍ NO MOS CANSAM TANT!!! ;)
Una vegada feta sa pasta, mos ha quedat un poc humida, i li hem hagut de donar un poc de càstig afegint-hi farina per deixar-la a punt!!
En Tòfol i en Joan mos han explicat com se fan ses panades, perquè cap de noltros mai n'havíem fet.
 
 Una vegada feta l'explicació, mos vàrem posar mans a l'obra.Vàrem fer molta via!! NO TANTA COM SE VEU AL VÍDEO PERÒ!! ;)
 
Vàrem passar per totes ses passes de cadena (de muntatge). Fer una bolla de pasta i pesar-la, perquè totes ses panades fossin igual, fer la base de panada, omplir-la, fer la tapadora i fer els pessics.
  
Hem de donar les gràcies a n'Antònia, na Rocio i na Xisca. N'Antònia i na Rocio mos varen ajudar a fer les panades i na Xisca mos va deixar enfornar-les al seu forn, així en un moment varen estar fetes.
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada