dimecres, 14 de juny de 2017

Sortida al Mercat de Sineu

Avui hem realitzat la sortida al Mercat de Sineu, sortida que feia molt de temps que ens plantejàvem. Ens ha duit temps fer-la perquè el transport públic d'Alcúdia a Sineu era un poc complicat. Al final, amb l'ajuda de les nostres famílies l'hem poguda realitzar. El pare d'en Sergi i la mare d'en Juanjo ens han acompanyat a l'estació de Sa Pobla i allà hem pogut agafar el tren per arribar fins a Inca, i d'Inca agafar-ne una altra per arribar a Sineu.A les 9 hem arribat a Sineu, i hem començat a voltar per la Plaça del Fossar i ens hem acostat a veure els animals. Hem vist aus, cabres, cavalls, vaques, conills, etc.

A les 10 hem visitat l'Ajuntament de Sineu, que ens hi esperaven per explicar-nos un poc de la seva història i de mostrar-nos el seu major tresor, la barcella.Després hem aprofitat per carregar forces i hem berenat.

Hem passat pel Lleó de Sant Marc, el lleó alat.Hem visitat el centre Mater. Allà ens han mostrat les instal·lacions i la feina que fan els alumnes. Se'ls veia molt satisfets fent la feina a la cuina i en el bar, i segur que aprenen molt.

Ens ha agradat molt! Hi tornarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada